Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor zhvilloi një anketë mbi impaktin e shërbimeve të reja të ofruara për qytetarët.

DPSHTRR bën të ditur se sipas monitorimeve në terren dhe përmes telefonatave, rreth 96% e qytetarëve të anketuar, kanë mbetur të kënaqur me shërbimin në qendrat e kontrollit teknik dhe 80.5% e tyre mendojnë se shërbimi është përmirësuar ndjeshëm krahasuar me 2 vite më pare.

Anketimi pasqyron muajin gusht dhe vijon, sipas përparësive dhe riskut, reagimeve dhe ankesave që marrin punonjësit e DPSHTRR./ATSH

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *