LajmeTe gjitha

Automjeti i Policisë Rrugore “në mes të katër rrugëve”

Bllokimi i rrugëve në qytetin e Vlorës për shkak të reshjeve intensive, ka krijuar një situatë sa komike dhe dramatike.

Automjeti i Policisë Rrugore për shkak të ujit në nivel të lartë në aks është bllokuar pasi iu shkaktua defekt. Situata kritike ka shkaktuar jo pak vështirësi në qarkullimin rrugor si për automjette por edhe për këmbësorët.


Qytetarëve u duhet të kalojnë momente paniku sa herë në qytetin e Vlorës nisin të bien reshje me intensitet.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: