Një person ka rrezikuar të mbytet në ujërat e lumit Drin pasi ka rënë teksa po kalonte urën në zonën e Ishull Lezhës.

Mësohet se personi është parë nga kalimtarët kur ka rrëshqitur nga ura të cilët menjëherë kanë njoftuar ambulancën dhe zjarrfikësen, kjo e fundit e mbërritur menjëherë ka bërë të mundur nxjerrjen e personit i cili kishte pësuar lëndime gjatë rënies.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *