Togat e zeza të Gjykatës Penale të Tiranës kanë dënuar me burgim të përjetshëm Përparim Ademin, autorin e vrasjes së motrave Zhaneta Metani dhe Kristina Bardhi, dy vite më parë në Astir.

Gjykata konfirmoi pretencën e prokurorisë, e cila kërkoi burgim të përjetshëm ndaj të pandehurit për akuzën për shkak të marrëdhënieve familjare.

Ademi akuzohet se vrau dy motrat, Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metani ditën e fundit të vitit 2020 në zonën e Astirit në banesën e viktimave.

Nga hetimet ka rezultuar se 59-vjeçari nuk pranonte ndarjen nga dy motrat me të cilat kishte një lidhje jashtë martesore. Autori i krimit të dyfishtë ka pranuar se para më shumë se 20 vitesh ka nisur një marrëdhënie jashtëmartesore me Kristina Bardhin.

Më pas, ai ka thënë se është lidhur me motrën e saj, Zhaneta Metanin, me të cilën pretendon se ka edhe një fëmijë, por nuk e ka të regjistruar në Gjendjen Civile.

Përparimi ka thënë që krimi ndodhi për arsye xhelozie, sepse kishte dyshime që Zhaneta kishte një marrëdhënie me dikë tjetër.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *