Categoria: TURIZËM

Thjesht në parajsë

Thethi dhe Valbona kanë mbetur në mendjen e blogerit britanik Tristan DeWet i cili udhëton nëpër botë me vlogun e tij. Kryeministri Edi Rama publikoi në rrjetet sociale videon e…