Lajme

Ditë tmerri për shqiptarët, pamje të rralla nga “lufta” e ’97

Rebelimi i vitit 1997″>1997 i njohur edhe si Kriza piramidale ishte një lëvizje antiqeveritare që filloi më 24 janar në Lushnjë dhe përfundoi më 24 korrik 1997″>1997, pas dorëheqjes së Sali Berishës si President i vendit.

Shkaku i rebelimit ishte falimentimi i skemave piramidale, të cilat morën me vete rreth 1,2 miliardë $ kursime të shqiptarëve.

Pamjet e videos më sipër i përkasin vitin 1997″>1997 në Memaliaj, ku njerëzit të zhgënjyer, mashtruar dhe të varfër rrëmbyen armët duke shkaktuar vrasje, plagosje, incidente që i ngjanin një lufte civile.

albeu

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: