Një telefonuese nga Italia thotë për “Aldo Morning Show” në Tv Klan se përgjegjësia kryesore në rastin e një personi me probleme të shëndetit mendor i takon shtetit. Në rastet kur familja ka kryer pjesën e saj të përgjegjësisë dhe i është drejtuar instancave, këto të fundit nuk zbatojnë ligjet. Opinionin e saj Afërdita e bazon mbi eksperiencën personale me fëmijën e saj./klan

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *