NjoftimeTe gjitha

Eshtë gjetur një patentë që i përket këtij qytetari nga Vlora

Përshëndetje Vloranews kam gjetur një patentë te zona e spitalit në Vlorë që i përket një qytetari nga Vlora.Kush e njef mund ti thotë për këtë njoftim.
Personi quhet ”Lejdon Fejzaj” patenta është në duat e z Baki, dhe disponon këtë numër telefoni \0699361233\
 
Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: