SportTe gjitha

Futbollistët shqiptarë po pushojnë në plazhet ekzotike me të dashurat e tyre

Pushimet janë për t’u çlodhur, por ndryshe kur zgjasin 15 minuta mes pjesëve të ndeshjes dhe ndryshe kur zgjasin me ditë e ndoshta javë mes sezonit të dimrit dhe pasuesit.

Dhe këto pushime futbollistët e Kombëtares shqiptare i kanë kaluar si kolegët e tyre ndërkombëtarë që i shohim në faqe të ndryshme revistash.

Kot jemi marrë me ta, djemtë tanë kanë shkuar në vende po aq mahnitëse dhe kanë në krah partnere po aq të bukura.

Ansi Agolli ka qenë në Seychelle-s me partneren e tij.

Odise Roshi në Mexico duke lënë dimrin siberian të Rusisë për plazhet me diell të Meksikës.

Edhe Etrit Berisha ka uruar me të dashurën e tij. Duket si një mjedis shtëpie, ku shohim dhe Mic Vogëlushin të veshur për festë me një fjongo me shkëlqim, por më pas çifti është zhvendosur në një vend ekzotik.

Dhe nuk mbarojnë këtu, pushimet romantike të futbollistëve tanë.

Pushimet e dimrit të futbollistëve tanë kanë qenë vërtet shumë të ngrohta. Jo vetëm nga temperaturat.

Ndërkohë Andi Lila dhe familja e tij kanë zgjedhur borën për pushimet e dimrit, në një zonë në malin e Pindit në Greqi.

Megjithatë dhe për të me siguri pushimet kanë qenë të ngrohta./class

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: