Kuriozitete

Gjyshi 70 vjeçar që luan Pokemon Go me 11 telefona

Chen San-yuan është bërë i famshëm për një hobi të rrallë të tij.

Chen ka aktivizuar 11 telefona në biçikletën e tij dhe e luan në çdo hap lojën e famshme, Pokemon Go.

Plaku nga Taivani ka aktivizuar po ashtu një bateri gjigante e cil

Loading…

a e lejon atë të luaj 20 orë radhazi me telefonët e tij.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: