NjoftimeTe gjitha

Grand Opening 4 Elements Vlorë

“4 Elements” Vlorë, hapja e madhe zhvillohet sot.
Rihapet sërish duke ofruar Super strip show dhe surpriza pa fund.
Free entry, free drinks, free…
Grand Opening 4 Elements Vlorë, inagurimi i NIGHT CLUB do të kryhet mbrëmjen e sotme, më 25.11.2017, ora 22:00

Adresën mund ta gjeni fare thjesht: Rrga VLORE-SKELE në afërsi të Connad

Ju mirëpresim!

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: