Te gjithaTeknologji

HP prodhon laptopë vetëm për spitale

Gjiganti i laptopëve, HP njoftoi një linjë të re të laptopëve. Interesantë është se këta laptopë do të prodhohen vetëm për spitale. Ekranet e laptopëve janë me madhësi prej 27 inçësh dhe kanë fletore EliteBook 840 Healthcare Edition.

Laptopët është e mundshme të ç’aktivizohen gjatë pastrimit në mënyrë që asgjë mos të futet aksidentalisht.

Përdorimi i këtyre laptopëve në spital eliminon çdo mundësi të përhapjes së infeksioneve të lidhura me kujdesin shëndetësor. Laptopi gjithashtu ka një lexues të gjurmëve të gishtave.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close
%d bloggers like this: