LajmeTe gjitha

Dita Botërore e Talasemisë (Foto)

Sot është Dita Botërore e Talasemisë. Dhurimi i gjakut është një akt humanizmi e solidariteti me personat që kanë nevojë jetike për të. Duke dhuruar gjak, shpëtojmë një jetë.

Fotografia e Ilir Meta

Meta përcolli këtë mesazh: “Dhuroni gjak, shpëtoni një jetë,  si akt humanizmi e solidariteti për personat që kanë më shumë nevojë për të. Të gjithë së bashku të mposhtim indiferencën dhe të ndërtojmë solidaritetin për të dhuruar gjak për ata që kanë nevojë. Shoqëria jonë ka nevojë të nxisë veçanërisht vullnetarizmin në dhurimin e gjakut. Të motivojmë dhe inkurajojmë të gjithë qytetarët dhe vecanërisht të rinjtë për dhurimin e gjakut. Të bëhen përpjekje të vazhdueshme për përmirësimin e trajtimit të pacientëve me talasemi  sidomos, shoqëria të jetë më pranë fëmijëve me talasemi.”

Fotografia e Ilir Meta

Show More

Related Articles