Dollari amerikan është blerë sot, 17 Gusht me 114.2 lekë dhe është shitur me 115.7 lekë, duke shënuar qendrueshmëri në krahasim me nje dite me pare.

KEMBIMI 17 GUSHT

Monedha evropiane Euro blihet sot me 116.7 lekë dhe shitet me 117.5 lekë, duke treguar gjithashtu qendrueshmeri prej disa ditesh ne treg.

Paundi britanik ka treguar forcim. Ai sot blihet me 137.8 lekë dhe shitet me 139.4 lekë.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *