Në kursin e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 115.8 lekë dhe shitet me 116.9 lekë.

kembimi

Ndërsa euro vazhdon të mos ndryshojë, duke u blerë me 116 lekë dhe shitur me 116.8 lekë.
Rënia ka pësuar paundi britanik, i cili sot blihet me 132 lekë dhe shitet me 135 lekë.

Ndërsa franga zvicerane blihet me 119 lekë dhe shitet me 121 lekë.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *