ShowbizTe gjitha

Komentusja ‘Gjithë ky çun me Lorin’, reagon Vis Bajraktari

Kanë vite që janë bashkë e megjithatë preferojnë që lidhjen ta mbajnë larg syve të publikut.

Por kur vjen puna për të mbrojtur njëri-tjetrin, Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari janë mjaft protektivë.

Kështu një komentuese i ka shkruar Visit, për t’i shprehur simpatinë që ka ndaj tij dhe mospëlqimin ndaj Lorit.

“Je gjithë ky çun se di si e ke lidh jetën me Lorin, ajo nuk bën”, i shkruan ajo.

Përgjigjja e Visit ka qenë e menjëhershme duke i thënë:

“Lori është perëndeshë”!

Me siguri pas këtij komenti, Lori ndihet femra më me fat në botë për të dashurin e saj.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: