LifestyleTe gjitha

Kush mund të quhet Mashkulli Ideal?

Shkencëtarët kanë treguar një “prototip” mashkulli, i cili sipas fakteve të mbledhura gjatë hulumtimeve, mund të konsiderohet partneri ideal. .Ai ka vetulla të trasha dhe mjekër në formë katrore. Mjekra e tij është e dendur dhe e kuruar. Ka disa rrudha shprehie në fytyrë. Buzëqeshja e tij është e limituar, pra nuk buzëqesh gjithë kohën dhe asnjëherë të qeshë “me të madhe.” Nëse i duhet të zgjedhë midis një moshatari dhe një mashkulli pak më të rritur, femra zgjedh thuajse gjithmonë atë që është më i madh në moshë.

Image result for mashkulli ideal

Di të kursejë dhe të shpenzojë atëherë kur duhet. Nëse luan një instrument muzikor, le të themi që ka pikë extra.Ka humor. Gjithmonë, jo në kufijtë e banalitetit.Çdo person ka preferencat e veta, por në këtë rast do të flasim për disa detaje të përgjithshme që e bëjnë një mashkull tërheqës.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: