Teknologji

LG, jo Samsung, mund të ketë rivalin kryesor të iPhone për vitin 2018

Nëse një raport nga ETNews është i saktë, atëherë mund të mos jetë Samsung apo Google që sfidojnë epërsinë e iPhone në krye të udhëzuesit më të mirë dhe më prestigjoz për telefona, por një markë e re Android që po del nga fusha e majtë.

Cili është telefoni? LG V40 ThinQ, pajisja e re e serisë V, vazhdim i lëshimit të mëparshëm të 2018 të kompanisë, LG G7 ThinQ.

Për më shumë, telefoni i ri LG duket sikur mund të jetë një sfidues i vërtetë për iPhone-in e ri, me raportin e ETNews ku thuhet se V40 do të ketë teknologji të “njohjes së fytyrës 3D”, një “kamera të trefishtë” të fuqishme (20MP, 16MP, dhe 13MP respektivisht), dhe një raport 90% ekran-trup.

Ne do të duhet të presim deri në fund të shtatorit për të parë që pajisja e re e LG-së të zbulohet zyrtarisht, megjithatë, blerësit potencialë nuk do të duhet të presin gjatë për të marrë këtë telefon, pasi zyrtari i lartë LG Lee Myung-bak ka deklaruar se krijuesi ishte “duke u përgatitur për të nisur [V40] në fillim të tetorit”.

Loading…

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: