Një operacion i përbashkët mes Policicisë Metropolitane, NCA dhe Policisë shqiptare i shpëtojnë jetën një shqiptari të marrë peng në Londër.

Një 30 vjeçar u mbajt peng për një javë nën kërcënimin se do ta vrisnin nëse nuk paguheshin 400.000 sterlina nga te afërmit.

Shkaku pengmarrjes përplasja mes dy grupeve rivale në kontrollin e shtëpive të barit.

Mësohet se i marruri peng është keqtrajtuar në mënyrë ç’njerëzore dhe videot kur ai keqtrajtohej i dërgoheshin njerzve të tij.

Ditën kur skadonte afati pagesës së 400.000 sterlinave ndërhyri policia dhe liroi pengun.

Shtatë shtetas shqiptarë u arrestuan për pengmarrje dhe burgosje të rreme.

Nëse ata do të shpallen fajtor rrezikojnë mbi 20 vite burg.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *