Këshilli i Ministrave miratoi sot në parim marrëveshjen me Kazakistanin, për përjashtimin e ndërsjelltë të kërkesave për viza.

Nga kërkesa për viza, deri tani ishin të përjashtuar vetëm mbajtësit e pasaportave diplomatike të shërbimit.

Kështu, qeveria miratoi edhe shfuqizimin e vendimit “Për miratimin në parim, të marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së Kazakistanit, për përjashtimin nga kërkesat për vizë për mbajtësit e pasaportave diplomatike dhe të shërbimit”.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *