LajmeTe gjitha

Natyra po e ndërton një mur gjigant(Video)

Ngritja e mureve nga qeveritë e vendeve të ndryshme në botë në vitet e fundit është kthyer në një fenomen për shkak të rrezikimit global të sigurisë, por që vetë natyra të ngritë mure të tilla gjigante kjo nuk është parë.

Në kufirin midis Kinës dhe Rusisë është duke u ngritur një mur gjigant nga akulli por këtë punë nuk janë duke e bërë as kinezët e as ruset por vetë ‘dora’ e natyrës.

Ky fenomen është ende i pa shpjegueshëm por që janë duke u bërë studime për të shikuar se cka po ndodhë.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close
%d bloggers like this: