LajmeTe gjitha

Në Shtepine Tonë/ një vizitë në shtëpinë e Arjan Konomit (Video)

Arjan Konomi prej kohësh tashmë ka vendosur që të jetojë në shtëpinë që ka trashëguar në Vuno! Bën një jetë të qetë larg kryeqytetit aty ku ai ka gjetur qetësi dhe shumë kujtime të fëmijërisë.

Do të shohim se si e ka ruajtur aq mirë identitetin e shtëpisë së tij shumë vjeçare duke bërë një restaurim të kujdesshëm dhe me vlerë! Shtëpia me portë blu është ajo e Arjanit dhe të gjithë e njohin sepse sipas tij është gjithmonë e hapur për miq të mirë! /Top Channel

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: