Lajme

Nën efektin e alkoolit dhe drogës, shqiptari godet dhe ofendon policët në Itali

Ndërhynë për të ndaluar një sherr, por u goditën nga një shqiptar, i cili po zihej me një Italian. Siç raportojnë mediat vendase, italiani arriti t’ia mbathte ndërsa 32 vjeçari me origjinë shqiptare vuri nën objektiv efektivat e policisë.

Më vonë nga kontrollet në spital u zbulua se ai ishte nën ndikimin e alkoolit dhe drogës. Ndaj tij u ngrit një padi për rezistencë dhe agresion ndaj autoriteteve.

Loading…

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: