OpinionTe gjitha

Një vit pa Kampionin e madh të Vlorës dhe Shqipërisë, qitësin e niveleve botërore, Rexhep Rapushi.

Një vit pa Kampionin e madh të Vlorës dhe Shqipërisë, qitësin e niveleve botërore, Rexhep Rapushi.

Kampion kombëtar që nga viti 1957
Trajner i ekipit kombëtar 1978-1983
“Mjeshtër i Merituar i Sportit” në vitin 1965 dhe “Medalje e Artë “”Për merita në fushën e Sportit”
Kampion kombëtar – 1957 deri në vitin 1966
Fitues i medaljeve të arta në Spartakiadën Kombëtare – 1965-1969-1974-1979-1984.

Në kampionatin ballkanik të vitit 1983 në Stamboll, renditet në vendin e parë duke fituar medaljen e artë.

Rexhep Rapushi ishte trajneri i i një brezi qitësash kampion të “Flamurtarit” që bën emër të madh në sportin e qitjes shqiptare.
Emri dhe vepra e tij do të mbetet në historinë e Vlorës.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: