NjoftimeTe gjitha

Njoftim, ka humbur një portofol në zonën e Lungomares në Vlorë

Njoftim!

Ka humbur një portofol në zonën e lungomares rreth orës  19 e 30 min.

Portofoli ka të holla  dokumenta Italiane si dhe kartë indentiteti në emrin Gëzim Zeneli.

Lutemi kush e ka gjetur të na dorëzoj dokumentat, kundrejt një shpërblimi.

Gjithashtu të na kontaktoni në adresën e redaksisë, VloraNews ose në numrin 0682060336

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: