NjoftimeTe gjitha

Njoftim për punësim

Njoftim! Vlora News në kuadër të zgjerimit të stafit kërkon të punësojë një përkthyese, të ketë njohje të mirë të gjuhës së huaj, Anglisht.

Image result for kerkohet nje perkthyese per anglisht

Të ketë aftësi komunikuese si dhe eksperiencë në këtë fushë.
Të interesuarit mund të na kontaktojnë në adresën Vlora News si dhe në numrin 0686300458.
Paga e kënaqshme. Ju Mirëpresim!

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: