LajmeTe gjitha

Peshkarexha kërkon ndihmë në det

Peshkarexha kërkon ndihmë në det, anija Bora e nxjerr në breg.

Forca Detare shpëton një peshkarexhe me 4 persona në bord në afërsi të Llamanit.

Peshkarexha “Andi 2” me tonazh 100 ton kishte kërkuar ndihmë në Qendra Nacioanle e Operacioneve Detare.

Anija e Forcës Detare “Bora” shkoi në vendngjarje duke u ardhur në ndihmë ekuipazhit dhe peshkarexhes.

Peshkarexha me probleme në motorr u ankorua në bazën e Porto Palermos.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: