Lajme

Policia e Vlorë kërkon ndihmën e qytetarëve për kapjen e autorit të krimit në Selenicë

Policia e Vlorës kërkon ndihmën e qytetarëve për identifikimin sa më shpejt të vendndodhjes së autorit të krimit dhe fton ata që të telefonojnë në numurin 069 41 10 242 si dhe në numrin pa pagesë 129,  duke ju garantuar anonimatin.

Policia e Vlorës sqaron se autori është i rrezikshëm dhe në rast konstatimi ti shmagen përballjes më të por të telefonojnë policinë.

Loading…

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: