KultureTe gjitha

Prezantohen portretet e Barack dhe Michelle Obama

Barack dhe Michelle Obama kanë marrë pjesë në zbulimin e portreteve zyrtare të tyre në Galerinë Kombëtare të Portreteve “Smithsonian” në Washington DC.

Ish presidenti amerikan ka thënë që portreti i tij i realizuar nga Kehinde Wiley, i cili është i njohur për shfaqjen e stilit të vjetër afrikano-amerikan, ishte mjaft i mprehtë.

Michele Obama është shprehur thjeshtë me një “wow” për pikturën e Amy Sherald, një tjetër artiste me ngjyrë.

Ndër mysafirët prezent tek prezantimi i këtyre portreteve ishin edhe Steven Spielberg dhe Tom Hanks.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: