LajmeTe gjitha

Proteste Paqësore, njoftim për te gjithë taksistet e Vlorës

Njoftohen të gjithë Taksistet 4+1 të qytetit të Vlorës, neser në oren 09:00 të dt. 12.07.2018 do të zhvillohet proteste përpara Spitalit Rajonal të Vlorës.
Ky Tubim Paqësor mbahet për arsye se një kolegu ynë është dhunuar nga persona që ushtrojnë profesionin e “Taksise Pirate”, dhe kolegu ynë është keqtrajtuar gjithashtu keqë edhe nga instituciuoni i Spitalit Rajonal, pasi akoma deri tani në këto moment nuk i është bërë egzaminimi i duhur nga Doktori “Mjeku Ligjor”, i cili duhej të kishte shkuar urgjentishte të kishte percaktuar Diagnozen dhe të jepeshin masat e menjehereshme për mjekim, por qellimishtë është lënë në hije ceshtja që i semuri të semuret edhe me shumë dhe sdihet fati i tije…………. !

Loading…

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: