Politike

Rama: Në 1 majin e punëtorëve, kjo foto e punëtorëve këpucarë të Korçës…

AMARCORD

Në 1 majin e punëtorëve, kjo foto e punëtorëve këpucarë të Korçës, të cilët botuan dhe statusin e “rufetit” të tyre në vitet’30, është shembull i shembullit të dinjitetit që jep puna dhe djersa e ballit, mjeshtëria e admirueshme e zejes dhe forca e krahut, po aq sa e mendjes.

Respekt të gjithë atyre që punojnë edhe pse në anonimat sepse ata janë farkëtuesit e së ardhmes dhe prestigjit të Shqipërisë së përparuar?

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: