Lajme

Shoqata e paraplegjikëve në Vlorë sot në një minisprotestë,mbi përshtashmërinë infrastrukturore të kësaj kategorie

Ndrek Ismaili ,president i shoqates se tetrapelgjikeve dhe paraperlegjikeve ne Shqiperi ka ngritur problematiken qe ekziston aktualisht per kete kategori. Mungesave e ramave ne infastrukture,por edhe ne institucionet kryesore si spitale,ambulanca apo dhe institucione te tjera. Ky eshte vetem hapi i pare,pasi nje situate e tille po evidentohet ne te gjitha qytetet e tjera te vendit,ndersa hapi i rardhes do te vijohet me protesta te ashpra.

Problematika ne shume qytete,si Himara ,Saranda,Vlora dhe te tjera,ku edhe pse ka investime te rendesishme,mungojne kushtet ndihmese per personat me aftesi te kufizuar

Adivie Hoxha perfaqesuese e kesaj shoqate ka theksuar se reagimim do te jete deri agresiv,per ta vene ne vemendje problematiken mbi aftesine e kufizuar

Pavarsisht investimeve te kryera,ka ende shume probleme per kete kategori qe vuan mungesen e ndihmes ndaj tyre,problematika te cilat hasen ne te gjithe vendin.

Loading…

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: