NjoftimeTe gjitha

Shpëtoni nga radhët e gjata, kjo video iu mëson si të printoni vetë një certifikatë

Prej kohësh ju mund të printoni vetë certifikatat, mjafton që të ndiqni më vëmendje këtë video.

Nëpërmjet kësaj videoje të shpërndarë nga ministria e punëve të brendshëme, të gjithë ju që u nevojitet një certifikatë nuk keni pse të prisni në radhë të gjata në sportelet e gjendjes civile, por mjafton që me një regjistrim të thjeshtë në portalin e- albania dhe gjithçka bëhet më e lehtë

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: