Izraeli është i gatshëm t’i vijë në ndihmë Shqipërisë në mbrojtjen kibernetike.

Garancitë iu dhanë ministres Olta Xhacka, nga zv/ministri zëvendësministri i Jashtëm Idan Roll, gjatë një takimi në Berlin.

“Kam folur me ministren e jashtëm shqiptare Xhacka Olta në Shaping. Unë shpreha vlerësimin e Izraelit për vendimin e Shqipërisë për të ndërprerë marrëdhëniet e saj diplomatike me Iranin dhe ofrova të ndajmë njohuritë dhe përvojën tonë në mbrojtjen kibernetike. Ne do të vazhdojmë të forcojmë bashkëpunimin ndërmjet nesh”, tha Roll në Twitter.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *