OpinionTe gjitha

Të fala Europës

Të fala Europës

Kjo foto është fytyra e vërtetë e Shqipërisë së dinjitetit, krenarisë, mundit e djersës, varfërisë dhe mjerimit, shpresës dhe dëshperimit, dëshirës për zhvillim e prapambetjes, luftës për mbijetes në kufijt e legjendës, dashurisë për jetën dhe forcës mbinjerëzore për ta fituar atë me nder e djersë!
Nëse doni të shihni fytyrën tjetër atë të krimit, butaforisë dhe pompozitetit prej krimbash, kërkoni nëpër ekranet e tv ose të Enjteve në Parlament! Aty do gjeni fytyrën e asaj Shqipërisë tjetër me shkëlqim ndyresie, ligësie e pabesie ndaj asaj cfarë quajmë nder, dinjitet, ndershmëri! Nga Arben Abazaj

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: