OpinionTe gjitha

Tradhtarët që ia falën detin e Shqipërisë Greqisë në vitin 2009, sot po bëjnë patriotit

Duke marrë shkas nga reagimi i zotit Ilir Mati, inxhinierit të nëndetëseve të Pashalimanit, gazetarit të njohur, historianit të antikitetit, dhe udhësit të apasionuar të maleve të Shqipërisë dhe Kosovës, (notarit, tenistit dhe alpinistit), po mbështes fuqishëm argumentimin e tij si njohës shumë i mire i detit dhe konventave ndërkombëtare.

Por edhe si djali i themeluesit të FLD Flotës Luftarako Detare të Republikës së Shqipërisë Admiralit të Madh Abdi Mati. Shqipëria nuk humbet asnjë centimetër det nga marrëveshja me Greqinë. Greqia shtonë Zonën e saj Ekonomike Eskluzive Detare nga ishujt e Fanit drejtë jugut, ku nga 6 milje i bënë 12 milje.

Zota Ekonomike Eskluzive e Shqipërisë nuk preket fare nga marrëveshja në bazë të konventave ndërkombëtare dhe Kodit Ndërkombëtar të Detit.

Mos bini preh e atyre që duan trazira në Shqipëri për të shpëtuar kokën e tyre të zgjebosur nga krimi dhe korrupsioni çerekshekullor në kurriz të këtij populli.

Tradhtarët që ia falën detin e Shqipërisë Greqisë në vitin 2009, sot po bëjnë patriotit, siç bënte dikur tradhtari me damkë Esat Pash Toptani. Kini durim dhe mos u peshkoni o shqiptar. \Clirim Hoxha\

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: