Lajme

Trafik i rënduar në Radhimë

Gjatë orëve të mbasdites dhe në vijim ka pasur dhe vazhon ende trafiku i rënduar në aksin Radhimë- Vlorë.

Radha është shumë e gjatë ,kjo vjen si pasojë e pushuesve të shumtë që kthehen në shtëpi pas një dite të kaluar në plazh.

Loading…

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: