LajmeTe gjitha

Tre biznese janë vjedhur gjatë natës mes së hënës dhe të martës

Në Rrogozhinë, është vjedhur me thyerje lokalin “Lotto Sport”, i R.K, vjeç 40, banues në Rrogozhinë, ku janë marrë 12 televizor plazma, të markave të ndryshme. Në Durrës, në lagjen nr. 17/1, kanë vjedhur me thyerje pikën e shitjes së pllakave të një kompanie private me administratore, A.G, 38 vjeçe, banuese në Durrës.

Image result for vidhen tre biznese

Aty janë marrë një sasi të papërcaktuar lekësh, njofton zyrtarisht Policia. Tre bizneset janë vjedhur gjatë natës mes së hënës dhe të martës në Tiranë, Durrës dhe Mirditë, ndërsa për të tjera rastet nuk ka ende persona të arrestuar. Ndërsa në Rubik, kanë vjedhur me thyerje dyqanin e P.GJ., 51 vjeç, banues në Rubik, ku kanë marrë tre televizorë plazma.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: