Një grup veteranësh në karrige me rrota morën më shumë se ëmbëlsira për Festivalin e Mesit të Vjeshtës.

Një shtëpi pleqsh në Tajvan kërkoi shërbimet e një striptisteje të veshur me të brendshme për të festuar festën kineze.

Shtëpia e Veteranëve Taoyuan, një strukturë shtetërore për veterinerët ushtarakë, kërkoi falje për punësimin e balerinës ekzotike për të performuar për të moshuarit.

Pamjet virale të filmuara nga një i pranishëm tregojnë një nga veteranët duke kapur një gjoks ndërsa striptistja bën “twerk” mbi karrigen e tij me rrota.

Striptistja kaloi 15 minuta duke kërcyer për personelin e pensionuar të ushtrisë, të cilët janë në objektin që kanë të bëjnë me demencën dhe paaftësitë e tjera.

Në kërkimin e saj të faljes, shtëpia tha se striptistja u bë thjesht donte që veteranët të ndjenin “entuziazmin dhe energjinë” e saj.

Shtëpia e Veteranëve Taoyuan tha se do të ishte “më e kujdesshme” kur të punësonte interpretues për veterinerët në të ardhmen.

 

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *