OpinionTe gjitha

Unë protestoj kundër pabesive, armiqësive, intrigave e xhelozive

Erdhi 1-Maji! Unë protestoj kundër pabesive, armiqësive, intrigave e xhelozive: thashethemeve e tentativave të pështira për të”deformuar”imazhin e tjetrit! E kanë si punë të dytë megjithëse i japin më shumë përparësi se asaj për të cilën janë punësuar! “I bashkohem” protestës së heshtur të tyre për të gjetur terren të gjerë e për tu paguar për një punë ku shesin dhe shpirtin! Nuk kanë faji se fitimet me këtë vetpunësim favorizojnë rezultatet…megjithëse të përkohëshme! Muaj të mbarë për Ju të mbarët njerëz!

Opinon për 1- Majin nga Egla Imeraj

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close
%d bloggers like this: