SportTe gjitha

Vlonjatët përfaqësim dinjitoz në aktivitetin sportiv (Foto)

Vlonjatët përfaqësim dinjitoz në aktivitetin sportiv, zhvilluar sot në Durrës, në kuadër të Kupës 23 të Republikës .
Ekipi nga Vlora i artit marcial Taekwondo , nën drejtimin e mjeshtrit Përparim Kamberaj, fitoi vendin e dytë.

Fotografia e Gjashtë Plus Një Vlora Televizion

Ky art – sport i rrallë, tashmë në sportet e dashura nga fëmijet deri tek moshat më të medha, arti që njeh disiplinë, edukatë dhe aftësi shumë te mira profesionale.

Në Vlorë, gjithashtu një art marcial shumë i preferuar duke nxjerrë vit pas viti sportistë profesionistë.

Fotografia e Gjashtë Plus Një Vlora Televizion

Z.Kamberaj , me një karrierë te gjatë në ketë fushë, cdo ditë stërvit grupmosha të ndryshme ndërsa trofetë e arritur vit pas viti tregojnë për punë intesive dhe me objektiva të qarta.

Urime & me fitore te tjera !
Nëse do edhe ti të behesh një sportist i mirë në Taewkondo , ateherë ja ku e ke zgjedhjen.

Fotografia e Gjashtë Plus Një Vlora Televizion

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: