Një burrë i moshës rreth 40 vjeç, i cili po ecte në mes të rrugës përgjatë shëtitores Lungomare ka shfaqur probleme shëndetësore dhe është rrëzuar përtokë.

Fatmirësisht ai ka shpëtuar pa u përplasur nga makinat që qarkullonin në shëtitore.

Ndërkohë kalimtarë të rastit i kanë dhënë ndihmën e parë dhe më pas është marrë nga autoambulanca që e ka shoqëruar në spitalin e Vlorës.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *