Kulture

Vlorë/Një shekull me muzikën greke

Teatri Petro Marko ne Vlore ka qene pjese e koncertit,te organizuare dhe ne kuader te Edicionit te 12-te”Takimet Muzikore te dy boteve”. Me sopranon Elena Marangou dhe ne piano Agapi Triandafylidhi,ne skenen e teatrit Petro Marko ne Vlore jane sjelle pjese nga emrat me te medhenj te muzikes greke,te percjella mjeshterisht nga dy artistet greke.

Takimet muzikore te dy boteve,kane vijuar me koncerte te ndryshme prej dates 21 shtator ne qytete te ndryshme te shqiperise,ndersa ne Vlore eshte prezantuar mjeshterisht dueti i vajzave greke

Pas Vlores ,”Nje shekull me muziken greke”,do et vijoje edhe ne Tirane,ndersa aktiviteti i organizuar edhe nen mbeshtetjen e ambasades greke ne vendin tone.

Loading…

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: